lördag 1 september 2007

Annonsintäkter från AdSense går till...

Om man inte använder Firefox med AdBlock Plus (vilket jag själv gör) så syns numera annonser överst på bloggen som är anpassade efter innehållet på bloggen.

Jag försöker filtrera bort annonsörer som jag uppfattar som stötande. Om ni stöter på annonser som ni uppfattar som stötande kan ni kopiera adressen (kopiera länkadressen, vilket kan göras utan att klicka på annonsen) och antingen posta den i en kommentar till det här inlägget eller maila den till mig med en motivering till varför den är stötande, så kan jag ta ställning till om den skall filtreras. Det är värt att poängtera att jag förbundit mig att inte själv klicka på annonserna, så jag kan inte bedöma dem utifrån mer än vad som står på själva annonsen.

Intäkter som dessa annonser genererar kommer oavkortat att användas till en pilgrimsfärd som vi planerar att göra med familjen. Målet för resan kommer troligen vara San Giovanni Rotondo i Italien, samt troligen andra platser längs vägen. Självklart kommer jag då skriva om resan här på bloggen ;)

Genom att klicka på annonser kan ni bidra till vår reskassa.
Ni har genom era klickningar bidragit med:

090101: ca 72 US$ = ca 570 kronor

Snart är vi rika :)

Allt gott!

10 kommentarer:

Tuve sa...

D, alla
Jag har nu gjort vad jag kan för att stötande annonser skall filtreras.

Jag behöver dock er hjälp med att identifiera om nya stötande annonser dyker upp. Ser ni något som ni uppfattar som stötande, så kopiera länkadressen i annonsen och maila den till mig, eller posta den här, så kan jag filtrera annonser från den annonsören.

Jag ser gärna att kommentarer om annonserna postas under det här inlägget.

Allt gott!

Jacob sa...

Tuve: Det mesta dåliga verkar vara borta nu, dock finns det fortfarande en annons om da vincikoden som är kvar.

Tuve sa...

Jacob
Jag har inte själv sett någon reklam för Da Vinci-koden. Om du (eller någon annan) ser annonsen igen kan ni väl maila eller klistra in adressen här, så kan jag ta bort den.

Allt gott!

Jacob sa...

www.nyniva.nu, den här sidan är skum

Jacob sa...

och den här http://cellulare.blinko.it/suonerie/The-Da-Vinci-Code/?zz=03&77tadunit=40a7b73d&77tadvert=1127291909&77tkeyword=the%20da%20vinci%20code&77tentrytype=c&77tentry=cellularetailtail

Anonym sa...

Tuve,
Jag brukar klicka på annonserna så att Ni skall kunna fyllla på reskassan. Det ser ut som fler behöver tänka så. Annars räcker bara pengarna till kaffe och bullar på pilgrimsvandringen till Kored.

Tuve sa...

Haggaj
Ja, det finns nog enklare sätt att tjäna pengar ;) Men jag uppskattar din omtanke! Jag lovar att be för dig när vi lyckas ta oss samman och åka eller gå på någon pilgrimsfärd!

Vandringen från Eriksbergs gamla Kyrka, där Eriks reliker förut förvarades, till Kored gick bra. Det var inte mer än 1,1 mil, vilket var rätt lagom med tanke på barnen... Vi hade med en sele och en tvillingsittvagn, så de minsta kunde turas om att åka... Mycket trevligt! Kommer du med nästa år? ;)

Allt gott!

Anonym sa...

Tuve,
Ingenting är omöjligt. Men då har Du inte förbrukat kassan än. Då skall jag trycka lite på knapparna idag också. :-)

Jacob sa...

Tuve, här är ännu en länk du säkert inte vill ha BelenRodriguez.Corriere.it

Jacob sa...

och här är ännu ett, www.natashaclub.com , det tar aldrig slut.