måndag 28 februari 2011

Magnus BetnérVi katoliker är sexualnevrotiska och herdevidskepliga. Så här kan en informationsvideo om vår tro se ut Anno Domino 2011! Påminner en hel del om den katolikilliteranistiska icke-argumentationen som frodas i bloggvärlden! Det är synd om människorna; vissa mer än andra! De sexualnevrotiska gubbar som går i kjolar och dricker blod, borde förlöjligas extra mycket...

3 kommentarer:

Katarina sa...

Suck! Det där var ju inte ens det minsta roligt. Mest bara pinsamt!

Inte konstigt att jag känner att jag vill försvara Katolska Kyrkan. Ibland undrar jag varför jag håller på med den saken nästan varje dag. Men efter att ha sett den här videon förstår jag att vi verkligen behövs; vi som tålmodigt och ihärdigt försvarar Kyrkan.

Anders Gunnarsson sa...

Jag tycker detta var i paritet med mycket av det jag mött på Erevna och Aletheia och Vakna Sverige. Skillnaden var att Magnus fick människor att skratta (jag skrattade inte, ty tragikosmiken är total). Killen har vänt kristendomen ryggen så att djävulen har röjarskiva!

Magnus borde betälla ett själavårdssamtal hos närmsta präst. Friskt är det inte, vilket ingen antikatolik jag mött varit. Hatet riktas mot det man tror är KK! Ingen hatar helgon de mött! Nära Guds hjärta smälter det frusna. Nära helighetens källa blir pubertala skräniga uppror tysta. Där skönhet, kärlek och barmhärtighet bor; där tystnar gapflabbet, vulgoskämten och hetsen! Nära Gud är vördnaden och tystnaden kompakt!

Kyrie eleison!

Katarina sa...

"Killen har vänt kristendomen ryggen så att djävulen har röjarskiva!"

Det tycker jag låter som en bra beskrivning.

"Nära Guds hjärta smälter det frusna."

Så sant!