tisdag 17 augusti 2010

SD

Sverigedemokraterna har blivit rumsrena. Att en del inom frikyrkan fått upp ögonen för dem tycker jag är illavarslande, därför är det bra att Aletheia vågar skriva som nedan här.

Ännu radikalarna var "Alltid yrvaken" här . Den som lever får se, men fascismen är inte rolig att ha att göra med. Lika lite som kommunismen. Båda är fenomen som KK slagits sig blodig mot, men under 2:a världskriget förenade sig "Kyrkan" med Sovjetkommunistrar för att få bort Hitlers hop. Det är skrämmande att extremhögern är stor och har "kristna" frimiklande företrädare. Kyrie eleison!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir lätt cirkelargument när man skriver så som du gör. Sd är otäcka eftersom de är facister och fascister är de eftersom de är otäcka (det har man ju hört på P1 och läst i expressen och aftonbladet).
Det blir lätt lite pruseluskanaktigt av betraktelsen när du skriver så där och förfasar dig. Det blir svårt att ta det på allvar när du inte visar att du har reella kunskaper om det du uttalar dig om.
PAX Vobiskum

Anders Gunnarsson sa...

Upplys mig då... Vad är så bra med SD? Varför är de rumsrena! Jag har aldrig riktigt gillat invandringsfientliga människor. Gör du? Vad grundar du det i så fal på? Ja, jag förstår det då inte, det är jag den förste att erkänna...

Anonym sa...

Jag tycker de är bra eftersom de är det enda parti som vågar benämna problemen som massinvandringen skapat. Det är inte en misslyckad integrationspolitik vi har utan en ansvarslös och urskiljningslös invandringspolitik som hjälper väldigt få flyktingar (de allra flesta är inte flyktingar), och som lägger stora bördor på medborgarna. Invandringspolitiken borde bygga på vad som är bra för medborgarna. Biståndspolitiken på vad som är bra för flyktingarna.

SD har många invandrare i sitt parti och jag har hört flera som tänker rösta på SD. SD började som ett nazianstruket parti men har gått igenom en radikal förändring och har idag t.o.m. många judar i ledningen. För den som är kritisk till invandringspolitiken är de ett ypperligt alternativ.

Anders Gunnarsson sa...

Du tycker om SD p g a att de ensamma vågar benämna problemen!

Jag förstår! Och som alla lögner så är det en halv sanning.

1.) Det finns problem i integrationspolitiken; minst sagt!

2.) Att bekämpa den med att strypa invandringen är som att släcka bränder med att döda människor och ta deras blod och spruta på elden.

3.) Hur ofta träffar du och umgås med invandrare? Om a) inte så ofta, så föreslår jag att du börjar med 3.) och inte med en röst på halvfascismen! Om 3.b.)ofta, så finns nog ingen rimlig anledning att föra fram åsikt 2.)